Bekijk overzicht

Wetterskip Fryslân

Herinrichting en verduurzaming hoofdkantoor

Wetterskip Fryslân
Het project omvat de herinrichting en verduurzaming van het hoofdkantoor van Wetterskip Fryslân aan het Fryslânplein 3 te Leeuwarden. Project- en Bouwmanagement Giezen heeft in de periode vanaf 2013 tot en met de oplevering in mei 2016 namens Wetterskip Fryslân de initiatieffase en het ontwerp- en uitvoeringstraject begeleid.

Het hoofdkantoor is volledig gestript tot op casco niveau. De opdrachtgever heeft het nieuwe werken geïntroduceerd, de medewerkers hebben geen vaste werkplek meer en zitten in een open danwel gesloten kantoorruimte, afhankelijk van hun werkzaamheden. Er is veel aandacht besteed aan de akoestiek in het kantoorpand. Een andere uitdaging was de verduurzaming van het bestaande pand, door toepassing van warmte- koude opslag in de bodem, zonneboilers, PV panelen, LED verlichting en BAOPT is het gelukt om het kantoorpand energie neutraal te krijgen.

Het totale bruto vloeroppervlak van het Wetterskip Fryslân bedraagt circa 6.500 m². Het ontwerp is van Dorenbos Architekten B.V. uit Gytsjerk. Het project is in 2016 opgeleverd.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Een overzicht van onze tevreden opdrachtgevers.

Spring naar de toolbar