Bekijk overzicht

MFA Het Klavier Rutten

Nieuwbouw

MFA het Klavier
Er is lang gesproken en nagedacht over herstructurering van het voorzieningenniveau in Rutten. De gemeente Noordoostpolder heeft in overleg met de gebruikers en derden onderzoek verricht naar de realisatie van een Multifunctionele Accommodatie (MFA). Een gebouw waarin plek is voor verschillende functies.

In juli 2017 is Project- en Bouwmanagement Giezen in opdracht van de gemeente Noordoostpolder gestart met het schrijven van het Programma van Eisen ten behoeve van de nieuwbouw van MFA het Klavier. Het MFA heeft een bruto vloeroppervlakte van ruim 1.880 m², waarin de volgende gebruikers zijn gehuisvest:
– SWS de Paulusschool
– CBS Sjaloom
– Het Dorpshuis
– Voetbalvereniging RKO
– Kinderopvang Alles Kids (Rutten)

Project- en Bouwmanagement Giezen heeft het gehele nieuwbouwproces van het MFA begeleid van begin tot eind. De selectieprocedures van de architect en adviseurs, maar ook die van de uitvoerende partijen zijn door ons bureau namens de gemeente begeleid. In de uitvoeringsfase heeft heeft Project- en Bouwmanagement Giezen de directievoering en het bouwtoezicht verzorgd. In december 2020 is het MFA sleutelklaar opgeleverd aan de gebruikers. De architect van het gebouw is Korfker architecten uit Emmeloord

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Een overzicht van onze tevreden opdrachtgevers.

Spring naar toolbar