Bekijk overzicht

Start Bouw Kindcentrum Spijk

Starthandeling

28-12-2019

Op 6 september 2019 was de feestelijk start van de bouw van het nieuwe kindcentrum op sportpark Oldencate in Spijk. Het kindcentrum gaat onderdak bieden aan basisscholen OBS Fiepko Coolman, CBS De Borgstee, kinderopvang Kids2b en de Bibliotheek.

Leerlingen van groep 7 en 8 hebben tijdens een workshop houten panelen beschilderd. De tien panelen werden door wethouder Jan Menninga, schooldirecteur Martha van Dijk, Lenie van der Werf (Kids2b) en Rachel van Hoogen (Biblionet Groningen) samen met vier leerlingen onthuld. De twee oudste leerlingen van beide scholen legden nog een laatste hand aan één van de panelen. De panelen blijven tijdens de bouw aan de bouwhekken hangen.

De leerlingen van de basisscholen, biblionet en Kids2b overhandigden tijdscapsules aan de wethouder, welke een plekje dienen te vinden in het nieuwe Kindcentrum.

Het nieuwe kindcentrum heeft een totaal bruto vloeroppervlak van 1.726 m2. Voor de zomervakantie was al gestart met het heiwerk. De verwachting is dat de nieuwbouw in oktober 2020 wordt opgeleverd.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Een overzicht van onze tevreden opdrachtgevers.

Spring naar toolbar