Bekijk overzicht

Prins Claus Conservatorium

Verbouw en uitbreiding

Prins Claus Conservatorium
In opdracht van de Hanzehogeschool Groningen hebben wij de verbouw en uitbreiding van het Prins Claus Conservatorium (PCC) aan de Veemarktstraat 76 in Groningen begeleid. In de periode vanaf 2014 tot en met oktober 2017 is de ontwerp- en uitvoeringsfase (directievoering en toezicht) begeleid. Een binnenstedelijke locatie, waar het Conservatorium en de Oosterpoort moeten kunnen blijven functioneren met zo min mogelijk overlast van de bouw. Tevens is de gehele nieuwbouw aardbevingsbestendig opgeleverd. Een goede akoestiek en het voorkomen van geluidsoverlast zijn uiteraard andere belangrijke uitgangspunten bij de realisatie.

Het totale bruto vloeroppervlak van de uitbreiding van het PCC bedraagt circa 1.950 m². Het ontwerp is van BDG architecten uit Zwolle. Het project is in oktober 2017 opgeleverd en na de herfstvakantie in gebruik genomen door het Conservatorium.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Een overzicht van onze tevreden opdrachtgevers.

Spring naar de toolbar