Bekijk overzicht

Kindcentrum ’t Groenland Zuidwolde

Nieuwbouw

Kindcentrum ’t Groenland Zuidwolde
Het project omvat de nieuwbouw van een aardbevingsbestendig, duurzaam en energiezuinige (BENG) Kindcentrum te Zuidwolde (Bedum) waarin de volgende gebruikers/functies zijn gehuisvest: Samenwerkingschool ’t Groenland en buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal Kids2B.

Project- en Bouwmanagement Giezen (PBG) heeft in de periode van augustus 2016 tot en met 10 mei 2019 namens de gemeente het Hogeland de initiatieffase en het ontwerp- en uitvoeringstraject begeleid. Tevens zijn alle selectie- en aanbestedingsprocedures door PBG begeleid. Na de zomervakantie in 2018 is gestart met de uitvoering. PBG heeft daarbij de directie gevoerd en de gemeente het Hogeland het bouwtoezicht.

Het Kindcentrum is gerealiseerd op de voormalige locatie van de Venhuisschool in Zuidwolde. Het totale bruto vloeroppervlak van het KC bedraagt circa 780 m². Het bouwkundig ontwerp is van BCT Architecten uit Enschede.

Op 10 mei 2019 is de school opgeleverd en nog voor de zomervakantie door de school in gebruik genomen. Op 26 september 2019 is het nieuwe Kindcentrum officieel geopend.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Een overzicht van onze tevreden opdrachtgevers.

Spring naar toolbar