Bekijk overzicht

Hanze Institute of Technology (HIT) Assen

Verbouw

Hanze Institute of Technology
In januari 2019 is opdrachtgever Hanzehogeschool Groningen met de vraag gekomen of wij de verplaatsing van het Hanze Insitute of Technology (HIT) konden begeleiden van de Industrieweg 34 te Assen naar Industrieweg 1 te Assen. De doelstelling van het project was om het pand binnen acht maanden in gebruik te nemen, zodat de Hanzehogeschool met ingang van het nieuwe schooljaar, welke startte in september 2019, gebruik kon maken van het verplaatste HIT.

Het pand aan de Industrieweg 1 te Assen was op de begane grond een casco ruimte van 772 m² welke een industriële uitstraling diende te krijgen. Om deze doelstelling te realiseren is een bouwteam samengesteld dat snel op elkaar ingespeeld raakte en het voor elkaar heeft gekregen om vanaf PvE tot en met ingebruikname het project in acht maanden te realiseren. Dit bouwteam bestond uit de opdrachtgever, De Unie Architecten uit Groningen, Nijeboer-Hage technische adviseurs uit Assen en Strukton uit Groningen als bouwteampartner voor alle vakdisciplines.

Wegens een slagvaardige samenwerking in het bouwteam en door goede samenwerking met de bouwers is het gelukt het pand binnen de gestelde doelstelling op 26 augustus 2019 op te leveren. Hanzehogeschool Groningen heeft het HIT in september 2019 in gebruik genomen.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Een overzicht van onze tevreden opdrachtgevers.

Spring naar toolbar